mandag den 11. maj 2015

Masser af sommermusik samlet i en quiz

Sommerhitsquiz
Her har du en sommermusik quiz fyldt med masser af dejlige sommerhits, udenlandsk og dansk musik med sommerstemning! Quizzen indeholder flere hitliste numre fra kendte musikkunstnere.

Musikquizzen hedder ”Sommerhits quiz” og kan købes på Grapevine.dk, man får færdig fil sendt til sin mail med link til Spotify-spilleliste og færdig quiz med quizspørgsmål, svarformular og facitliste. Quizzen er desuden i fint sommerligt design, og skrives ud i det antal som skal bruges. Til quizzen behøves en quizmaster, der står for at spille en del af sangene højt og til at læse quizspørgsmålene op. Man kan dele sine gæster op i hold, det er en god måde for folk, som evt. ikke kender hinanden, at lære hinanden at kende på.

Deltagerne skal svare på kunstner, titel og et ekstra sommerligt spørgsmål til hver sang (i alt 22 stk.). Quizzen kræver meget lidt forberedelse og er perfekt underholdning til en sommerfest, en grillfest eller anden festlig sammenkomst. Glem ikke en lille præmie til vinderen. Den sætter garanteret i gang en sommerstemning!

Sommerhits quiz
Intet skaber så god stemning som musik! Få sommerfølelserne i gang med denne herlige musikquiz fyldt med 22 elskede og iørefaldende sommerhits og opfindsomme, sommerlige ekstra spørgsmål. Perfekt til grillfesten! Du får spilleliste og spørgsmål; alt er klart til at bruge med det samme.

Mere info>>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar