fredag den 4. september 2015

Har du overvejet at holde en 70’er temafest?70-er festquiz
Til en 70’er temafest kan du lade dig inspirere af 70’er mad, 70’er tøj og 70’er musik – der er masser at vælge imellem! 

Når du skal arrangere en 70’er fest / tema fest, er det en god idé at starte med at lave en liste med de venner og bekendte, som du synes vil være sjovt at invitere til din 70’er fest. Man kan derefter evt. sende en ”save-the-date” sms ud til de nærmeste venner, for at afstemme om folk kan komme. Når du har tjekket at tilstrækkeligt med folk kan komme, kan du begynde at arrangere din tema fest.
Hvad skal man så spise til en 70’er fest? Eksempler på 70’er mad er helstegt oksefilet i gryde, løgsuppe, rejecocktail, Hasselbackkartofler og grillkylling, friturestegt Camembert med solbærsyltetøj, Crépes Suzette og fløderand.

Til din 70’er fest kan du bede folk om at komme udklædt, hvis de har lyst, for at fuldende dit 70’er tema. 70’er tøj skaber den helt rigtige originale 70’er fest stemning. Eksempler på 70’er tøj er træskostøvler, plateausko, trompetbukser, ponchoer, lange skjorteflipper, brun og orange, med materialer som velour og fløjl. Hvis man ikke umiddelbart har noget 70’er tøj, kan man lede efter 70’er tøj på ens forældres loft, eller i genbrugsbutikker.
 
Som underholdning, og som ramme om din 70’er fest, kan du arrangere en 70’er quiz. Der er mange spændende begivenheder at vælge imellem til en 70’er quiz, der kan inspirere til quizspørgsmålene- 70’erne var et spændende årti på mange måder: hippier, slutningen på Vietnamkrigen, frygten for atomkrig, høj inflation og arbejdsløshed, oliekrise, fri abort, trompetbukser, Christiania bliver grundlagt mm. Dit 70’er tema kan du også lade skinne igennem i borddækning og festpynt- og glem ikke 70’er musik! Hvem var det nu man lyttede til i 70’erne? Gasolin, Elvis Presley, Meat Loaf, Lou Reed, The Jacksons, Earth, Wind & Fire, Dolly Parton, Boney M. m.fl. er klassiske eksempler på 70’er musik. Du kan søge på spotify efter lister med 70’er musik eller lave din helt egen spotifyspilleliste med din favorit 70’er musik, som du kan spille på festen.

Det kan kun blive en rigtig god 70’er temafest!

70'er fest quiz
Hold en 70'er fest! Med vores 70'er fest quiz er det enkelt at få et nostalgitrip! I quizzen er der 29 spørgsmål om 70'er musik, mode, mad, sport, verdensbegivenheder, tidstypiske fænomener og meget andet. Udover quizspørgsmål indgår en spotifyspilleliste med 70'ernes store hits til musikspørgsmålene - Masser af 70'er stemning!
Mere info>>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar