onsdag den 25. maj 2016

Musikquiz med sommerhits (2016)


Nu nærmer sommeren sig! Skal du arrangere en sommerfest derhjemme eller måske på arbejdet – og leder du efter noget sjov festunderholdning? At have noget festunderholdning planlagt, kan gøre en forskel til din sommerfest – og betyde at det bliver en fest, som dine gæster husker!

Når man skal arrangere en sommerfest, skal man tage stilling til, hvor mange I bliver, og hvor festen skal foregå, og hvad I skal have at spise – her kan en buffet være et godt og afslappet alternativ, også til den store fest. Til en sommerfest kan det være en god idé med hjælp i køkkenet, så man ikke står med det hele selv, og for at man har mere tid til gæsterne. Hvis man er mange, kan man fx holde festen i et festlokale eller udendørs i et stort telt.

I forhold til festunderholdning, til både den lille og store sommerfest, kan man vælge en musikquiz, der er beregnet til formålet, med sommertema. I quizzen indgår alt, hvad du skal bruge: spilleliste, quizspørgsmål, svarblanket og facit. Efter køb får du filen med musikquizzen sendt direkte til din e-mail, lige til at printe, i festligt design!

Med en sommermusikquiz skaber du en garanteret festlig og sommerlig stemning til din sommerfest!

Her finder du en underholdende musikquiz med masser af iørefaldende sommerhits

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar