tirsdag den 5. juli 2016

Skattejagt til en sommerfest


Skal I holde sommerfest i firmaet eller i foreningen hvor I bor? Her får du tips til, hvordan du arrangerer en vellykket skattejagt til en sommerfest.

Når det er sommer, har man den fordel, at man kan lave udendørsaktiviteter, og børnene kan boltre sig i landskabet, og dertil kan det anbefales at udfordre børnene med en spændende skattejagt. Børn lever sig hurtigt ind i historien, og straks er de forflyttet til skattejagtensverden fyldt med eventyr!
Det er egentligt forholdsvist enkelt at arrangere en skattejagt, man laver et kort og placerer nogle punkter, for de poster man har sat ud. På posterne skal børnene løse forskellige udfordringer eller gåder, de skal gå fra post til post og til sidst skal de finde skatten, som er gemt godt. Skatten kan fx bestå af slikposer eller andet godt som passer til lejligheden.

Man kan i stedet for selv at lave skattejagten også vælge at købe en færdig skattejagt, som er lige til at printe og gå til, så sparer man en del tid. Skattejagterne fra grapevine har alt, hvad du skal bruge til arrangere en vellykket skattejagt og er i fint design. De kommer inkl. gåder og udfordringer, og detaljerede instruktioner i hvordan du arrangerer skattejagten. En skattejagt tager ca. en halv time at forberede og ca. 40 minutter for børnene at udføre, afhængig af hvor godt du gemmer posterne og hvor langt der er i mellem dem.

Top 3 skattejagter, som egner sig til en sommerfest:

Skattejagt: Sommermysteriet 4-6 år, 7-10 år
Skattejagt: Undervandsmysteriet 4-6 år, 7-10 år 
Skattejagt: Skovmysteriet 4-6 år, 7-10 år


Ingen kommentarer:

Send en kommentar